Google Adwords Robot

Om du är ute efter att komma igång med annonsering via Google Adwords och få ut mesta möjliga resultat för dina pengar så föreslår vi att du provar vår AI robot som är expert på just Adwords.

Svårt och dyrt att annonsera på Google Adwords? Låt vår AdWords robot göra jobbet.

Vår Google AdWords Robot optimerar dina annonser, sökord, klick och trafik utifrån “Big Data”.

 

Nu finns det möjlighet för alla mindre företag att ha sin egen AdWords expert på plats i form av en avancerad robot som med hjälp av en enorm mängd data via s.k. “Machine learning” optimerar din kampanj, sökord och ser till att leverera så många relevanta klick som möjligt till ett så billigt pris som möjligt.

Fördelen med att använda sig av Machine Learning är att vår robot aldrig tar en paus. Den bevakar dina kampanjer 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, vardagar som helger.

Konkurrensen på Google Adwords blir bara hårdare och hårdare och varje klick kostar mer och mer för varje dag som går. Om du inte är en adwords expert så ger vår Adwords Robot dig stora konkurrensfördelar och låter dig fokusera på det du gör bäst.

Hur fungerar det?

Väldigt enkelt. Kontakta oss om du vill prova vår Google Adwords robot så lägger vi upp allt åt dig! Du behöver inte göra något annat än att beskriva din verksamhet och bestämma vilken dagsbudget du vill tillämpa. Det går bra att börja så lågt som t.ex. 50-100kr om dagen men ju högre budget du har desto snabbare kan roboten lära sig och optimera just din kampanj.

 

Vi tillämpar inga långa bindningstider utan du kan avsluta din annonsering när som helst med endast en månads uppsägningstid. Vi brukar dock rekommendera att du ger vår robot MINST tre månader att lära sig just din kampanj för att ge den en ärlig chans att prestera på topp.

 

Vi har ett väldigt billigt fast pris på endast 499kr/mån för denna tjänst och därefter den budget som du själv bestämmer. I detta pris så ingår månatliga rapporter enligt bilderna nedan, veckovis manuell övervakning av hur roboten presterar för just din kampanj och finjusteringar så att du inte behöver tänka på någonting.

 

Varför inte prova? Just nu BJUDER vi på första månadsavgiften till alla nya kunder som vill automatisera sin google adwords annonsering och prova vår Adwords Robot.

adwords robot statistik
exempel på adwords robot statistik
annons och nyckelord
exempel på annons och nyckelord

Prova Google Adwords roboten redan idag!

Kontakta oss redan idag för att prova KOSTNADSFRITT första månaden (tidsbegränsat erbjudande). Det enda du betalar för är din “Ad-Spend”, dvs det du betalar för annonseringen till google. Vi skickar en faktura på den första månadens annonseringskostnad i förskott och när den är betald så sätter vi igång kampanjen och 100% av din budget förbrukas på den faktiska Adwords kostnaden. Vi tillämpar inga långa bindningstider på denna tjänst, den kan sägas upp när som helst med endast en månads förvarning men vi rekommenderar att du ger roboten minst tre månader på sig att finjustera och hitta rätt.

Viktigt att veta! I början så brukar klick kostnaderna vara till och med högre än normalt men dessa stabiliseras snabbt efter 3-4 veckor för att kontinuerligt optimeras för bättre och bättre resultat.

Varför ska du annonsera på Google AdWords via BizWell istället för att göra det själv eller anlita en byrå?

  • Din egna automatiska AdWord expert till en bråkdel av priset
  • Vårt system jobbar 24/7 med kampanjoptimering utan behov av pauser
  • Big Data, mängder av data som dina kampanjer drar nytta av
  • Ingen bindningstid, ingen risk

Få en gratis offert

Beskriv ditt behov så detaljerat som möjligt så återkommer vi till dig snarast med en offert.

 

Vi tar din integritet på största allvar. Vår data är GDPR säkrad och vi följer SWEDMA’s regler kring marknadsföring.

Håll din företagsdatabas i toppskick. Låt oss uppdatera och komplettera din företagsdatabas med uppgifter som saknas, blivit inaktuella eller helt enkelt är felaktiga.

Våra leveranser sker i excel eller .csv format enligt era önskemål så att ni enkelt kan importera datan till ert CRM system.

Vi kan söka efter nya affärskontakter till dig i över 100 länder baserat på över 1500 parametrar, t.ex. bransch, storlek på företag, omsättning, specifik beslutsfattare mm.

Du kommer att vara i gott sällskap