Adresser till företag

Om du är ute efter köpa adresser till företag så vad sägs om 350 miljoner företagskontakter ett telefonsamtal bort? BizWell ger dig access till affärsdatan du behöver för att expandera och nå nya marknader och kunder.

Effektivisera ditt arbete med uppdaterad affärsdata. Köp adresser till företag via BizWell. Vi hjälper dig att ta fram din målgrupp med extrem precision.

När du vill köpa adressregister till företag så finns det några viktiga saker att tänka på. Det viktigaste är att adresserna måste vara uppdaterade och färska så att du inte spenderar pengar i onödan på felaktiga utskick. Vi uppdaterar våra företagsregister varje dag vilket innebär att den information som du beställer är av absolut högsta kvalitet.

Varje månad tillkommer över 600,000 nya företag i våra databaser. Lägg inte dagar och veckor på att ta fram adresser till företag! Köp istället ett färdigt företagsregister från BizWell och kom igång med din kampanj omgående.

Hur går jag till väga?

Väldigt enkelt. Du vet bäst vad ni behöver så kontakta oss med dina önskemål så tar vi fram en antalsberäkning och ett kostnadsförslag utifrån detta. Därefter kan du välja att köpa hela eller delar av registret. Självklart föreligger inget köptvång.

 

Om du är på jakt efter adresser till företag och beslutsfattare i SVERIGE så kan du med fördel använda vårt sökverktyg online på b2b.bizwell.se för att direkt se antalsberäkningar och priser!

Världen finns ett knapptryck bort
Vi kan leverera adresser till företag i över 100 länder och ger dig gärna rådgivning och idéer om hur vi skulle kunna ta fram bästa möjliga data till er baserat på era mål och er budget.

Varför ska du köpa adresser till företag från BizWell?

  • Global räckvidd, oslagbar lokal data
  • GDPR säkrad data som du kan lita på
  • Leverans inom 24 timmar
  • Våra kunder ger oss 5.0 av 5.0 i omdöme på Google

Få en gratis offert

Beskriv ditt behov så detaljerat som möjligt så återkommer vi till dig snarast med en offert. Eller använd vårt online sökverktyg för att hitta ditt företagsurval direkt.
Håll din företagsdatabas i toppskick. Låt oss uppdatera och komplettera din företagsdatabas med uppgifter som saknas, blivit inaktuella eller helt enkelt är felaktiga.

Våra leveranser sker i excel eller .csv format enligt era önskemål så att ni enkelt kan importera datan till ert CRM system.

Vi kan söka efter nya affärskontakter till dig i över 100 länder baserat på över 1500 parametrar, t.ex. bransch, storlek på företag, omsättning, specifik beslutsfattare mm.

Du kommer att vara i gott sällskap