Skicka billiga brevutskick

I vår alltmer digitala värld så är brev ett väldigt effektivt sätt att kommunicera med din målgrupp. Vår erfarenhet och statistik säger oss att brev har bland de högsta öppningsfrekvenserna jämfört med andra reklamkanaler. Speciellt om brevet är korrekt utformat. Om ditt mål är att skicka brev billigt till dina kunder eller prospekt så har vi tagit fram lösningen för dig.

Vår strömlinjeformade process ger dig som kund otroligt bra priser när du vill skicka brev billigt

När skickade du ett brev till din målgrupp senast? Tryck och distribution resulterar ofta i en väldigt hög kostnad som äter upp mer av marknadsföringsbudgeten än önskvärt.

Efter att ha fått höra detta alltför många gånger av våra kunder så bestämde vi oss för att göra något åt detta.

Här handlar det inte om flashiga flyers eller liknande utan istället fokuserar vi på det som varit kärnbehovet hos våra kunder, nämligen att kunna skicka ett fysiskt brev så billigt som det bara går till sin målgrupp. Målet är att komma fram med sitt budskap till mottagaren helt enkelt.

På grund av detta har vi tagit fram en strömlinjeformad process som gör det möjligt för oss att skicka kuverterade brev (DR) väldigt billigt inom Sverige. Det finns några begränsningar dock. Först och främst så handlar det om vanliga, enkla A4 papper likt de du har i din skrivare och du måste även följa en bestämd mall för att detta ska fungera. Mallen kan du ladda ner här. Om du skapar din egen design, vänligen lämna plats för fälten “Return to sender” och “Destination address” men lämna dem tomma.

Om ni behöver hjälp med att skapa utskicket så hjälper vi gärna till med det också såklart.

1000 – 5000 st = 8,5 kr/st
5000 – 10 000st = 8 kr/st
10 000 – 50 000st = 7,5 kr/st

Dessa priser är exklusive moms och INKLUDERAR PORTOT och gäller under förutsättning att du även köper ditt adressregister av oss på BizWell. Vi har både B2B och B2C data till över 100 länder och hjälper dig mer än gärna med ditt målgruppsurval så att vi kan hitta den perfekta målgruppen och får valuta till dig för varje spenderad krona.

Ta fördel av våra ledande affärsdatabaser

Vi adresserar dina brev väldigt billigt jämfört med om du skulle köpa loss adresserna. Dessutom riskerar du inte felutskick i form av dåligt uppdaterade adresser eftersom våra uppgifter är dagsfärska vid beställningstillfället.

Varför ska du skicka brev billigt via BizWell?

  • Strömlinjeformad process för bästa möjliga pris
  • GDPR säkrad data som du kan lita på
  • Aktivering av kampanj inom 24 timmar – leverans efter 3 dagar
  • Våra kunder ger oss 5.0 av 5.0 i omdöme på Google

Få en gratis offert

Beskriv ditt behov så detaljerat som möjligt så återkommer vi till dig snarast med en offert eller ring oss direkt på 08-12 44 25 55.


Så här går det till att skicka brev billigt via BizWell

Adressering
Vi tar fram adresser till er målgrupp med extrem precision efter era önskemål. Självklart är adresserna dagsfärska och verifierade för att undvika kostsamma felutskick.

Design av ert utskick måste ske enligt den specifika mall vi tagit fram för att det ska fungera. Antingen ger ni oss ert färdiga utskick i PDF format eller anlitar oss för att skapa utskicket.

Vi matar in adresserna och ert utskick i vårt system som gör det möjligt att trycka, kuvertera, sortera och sätta porto på varje brev.

Leverans sker via posten tidigast 3 arbetsdagar efter det att vi lagt in ordern för bearbetning. Det brukar ta ett par dagar för posten att dela ut alla brev. Vi kan givetvis schemalägga er order längre framåt i tiden till ett specifikt datum om så önskas.

Vi gör hela jobbet. Du behöver inte handskas med adresser, posten eller liknande. Vi tar hand om allt åt dig från början till slut och ser till att din målgrupp mottar ditt budskap. Enklare och billigare än så här blir det inte att skicka brev.

Du kommer att vara i gott sällskap