Våra tjänster

BizWell Sweden AB levererar affärsdata till företag, myndigheter och organisationer i Sverige och internationellt. Vi har tillgång till affärsdata i över 100 länder. Vad sägs om över 112 miljoner telefonnummer till företag, 350 miljoner affärskontakter, 53 miljoner mailadresser och mediekanaler med över 502 miljoner potentiella leads? BizWell är din källa till affärsdatan som genererar fler och bättre affärer.

Företagsregister

När du behöver köpa adresser till företag så kan vi leverera svårslagen data i Sverige och över 100 länder.

Läs mer

Privatpersoner

När du vill nå privatpersoner så har vi datan du behöver. Med precision tar vi fram din specifika målgrupp.

Läs mer

Mailadresser

Effektiv kommunikation på ett ögonblick lokalt eller globalt, vi har mailadresserna som du behöver för dina EDR kampanjer.

Läs mer

Leadsgenerering

När du behöver köpa färska leads till din säljorganisation så har vi svenska och globala kanaler redo för detta.

Läs mer

Billiga brevutskick

Genom en strömlinjeformad process som vi tagit fram kan vi hjälpa dig att nå fram med ditt brev till ett svårslaget pris!

Läs mer

Telefonlistor

Behöver du ringlistor för din telemarketingverksamhet eller säljavdelning? Höj moralen och effektiviteten med uppdaterade telefonlistor.

Läs mer

Marknadsundersökningar

När du vill genomföra marknadsundersökningar så kan vi hjälpa dig med detta genom våra etablerade kanaler snabbt och effektivt.

Läs mer

Internationella företagsregister

Vill du nå företag i utlandet? Kanske ska ni expandera er verksamhet till något land och behöver hitta nya kunder eller samarbetspartners? Våra databaser uppdateras dagligen via lokala myndigheter i över 100 länder.

Läs mer

Du kommer vara i gott sällskap