Våra tjänster

BizWell Sweden AB levererar affärsdata till företag, myndigheter och organisationer i Sverige och internationellt. Vi har tillgång till affärsdata i över 100 länder. Vad sägs om över 112 miljoner telefonnummer till företag, 350 miljoner affärskontakter, 53 miljoner mailadresser och mediekanaler med över 502 miljoner potentiella leads? BizWell är din källa till affärsdatan som genererar fler och bättre affärer.

När du behöver köpa adresser till företag så kan vi leverera svårslagen data i Sverige och över 100 länder.

När du vill nå privatpersoner så har vi datan du behöver. Med precision tar vi fram din specifika målgrupp.

Effektiv kommunikation på ett ögonblick lokalt eller globalt, vi har mailadresserna som du behöver för dina EDR kampanjer.

När du behöver köpa färska leads till din säljorganisation så har vi svenska och globala kanaler redo för detta.

Genom en strömlinjeformad process som vi tagit fram kan vi hjälpa dig att nå fram med ditt brev till ett svårslaget pris!

Behöver du ringlistor för din telemarketingverksamhet eller säljavdelning? Höj moralen och effektiviteten med uppdaterade telefonlistor.

När du vill genomföra marknadsundersökningar så kan vi hjälpa dig med detta genom våra etablerade kanaler snabbt och effektivt.

Vill du nå företag i utlandet? Kanske ska ni expandera er verksamhet till något land och behöver hitta nya kunder eller samarbetspartners? Våra databaser uppdateras dagligen via lokala myndigheter i över 100 länder.

Du kommer att vara i gott sällskap