Direktnummer till beslutsfattare

Skapa tillväxt genom högkvalitativa direktnummer till beslutsfattare. Vi kan till exempel ge dig tillgång till över 53 miljoner beslutsfattare i företag. Så oavsett om du vill köpa mailadresser till företag eller om du är ute efter mailadresser till beslutsfattare så kan vi hjälpa dig att nå din målgrupp med extrem precision.

Upplev en framgångsrik tillväxt för din verksamhet genom att få tillgång till kontaktuppgifter för de viktiga beslutsfattarna du behöver nå.

Ge ditt varumärke den konkurrensfördel det förtjänar genom att få tillgång till den bästa möjliga datan. Anslut dig till hundratals andra framgångsrika företag som redan drar nytta av våra högkvalitativa företagsnummer och direktnummer till beslutsfattare. Hitta nya kunder, skapa starka affärsrelationer och utöka din databas med hjälp av vår beprövade tjänst.

Det finns många aktörer online som säljer växelnummer som direktnummer till beslutsfattare till varierande priser men tyvärr så uppfyller många av dessa inte de krav som du som kund kan förvänta dig av en seriös leverantör. Högkvalitativa databaser tar mycket tid och kostar mycket att skapa och hålla uppdaterade. BizWell uppdaterar sina databaser dagligen och varje månad så tillkommer ungefär 600,000 företag globalt.

Beslutsfattares kontaktuppgifter

När du behöver köpa kontaktuppgifter till beslutsfattare i företag så är BizWell din dataleverantör. Med access till över 53 miljoner e-post adresser till företag fördelade på över 500 beslutsfattartitlar så vågar vi påstå att vi kan leverera mailadresserna, direkta nummer till beslutsfattare som du behöver för din marknadsföringkampanj. Vi har en kvalitetsgaranti på varje order som gör att du som kund alltid kan känna dig trygg med att de adresser dom du beställer är aktiva. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation och antalsberäkning om du har behov av att köpa mailadresser till företag.

Varför ska du köpa av BizWell?

  • Global räckvidd, oslagbar lokal data
  • GDPR säkrad data som du kan lita på
  • Leverans inom 24 timmar
  • Våra kunder ger oss 5.0 av 5.0 i omdöme på Google

Få en gratis offert

Beskriv ditt behov så detaljerat som möjligt så återkommer vi till dig snarast med en gratis offert eller ring oss direkt på 08-12 44 25 55.


Våra dataexperter tar sig tid för att förstå dina behov, målgrupp och kampanjer. Baserat på dessa insikter kan vi ta fram en väldigt specifik lista med mailadresser utifrån fler än 1500 kriterier. Alltifrån land och bransch till storlek på företag, nyckeltal och beslutsfattares titel.

Vi ger dig ett kostnadsförslag helt gratis med antal och pris inom 24 timmar. Vid förfrågan så kan vi ofta ta fram 10 kontakter gratis åt dig. Baserat på din feedback så kan vi justera urvalet så att vi hittar exakt rätt målgrupp för din kampanj.

När allt känns bra så levererar vi den skräddarsydda listan med mailadresser till dig i Excel format ofta redan inom 24 timmar så att du kan börja bearbeta din nya målgrupp. Observera att det i vissa fall kan ta längre tid och tiden för just din leverans anges i samband med respektive offert.

Du kommer att vara i gott sällskap