Telefonlista

Telefonlista med kvalitetsgaranti hittar du hos BizWell. Vi har t.ex. tillgång till över 112 miljoner telefonnummer till företag i över 100 länder.

En telefonlista av hög kvalité är ett måste för varje TM avdelning

Om du behöver köpa en telefonlista till ditt företag så är BizWell din självklara partner. Vi levererar telefonlistor över företag och privatpersoner med uppdaterade, NIX’ade telefonnummer. Dina säljare sparar tid och pengar på att ringa på uppdaterade, verifierade nummer.

Vi hjälper dig att ta fram telefonlistor till din målgrupp med extrem precision.

Telefonlista företag

Här kan vi selektera på bl.a. bransch (sni koder), geografi, omsättning, antal anställda och till och med direktnummer till beslutsfattare om så önskas. Be oss om en gratis offert gällande uppdaterade telefonlistor till företag redan idag via formuläret på sidan.

Licens för telefonlistor

Har du behov av att dra ut telefonlistor kontinuerligt till din säljavdelning? Vi erbjuder olika typer av abonnemang i form av licenser som gör det möjligt för dig att få direkt access till våra system så att ledtiderna minimeras och du kan dra ut listor enkelt direkt ur systemet när behov uppstår. Intresserad av att veta mer? Kontakta oss via formuläret på sidan och säg att du vill veta mer om våra abonnemang för telefonlistor. Ange gärna även om det gäller telefonnummer till företag som du är intresserad av.

Varför ska du köpa telefonlistor av BizWell?

  • Global räckvidd, oslagbar lokal data
  • GDPR säkrad data som du kan lita på
  • Leverans inom 24 timmar
  • Våra kunder ger oss 5.0 av 5.0 i omdöme på Google

Få en gratis offert

Beskriv ditt behov så detaljerat som möjligt så återkommer vi till dig snarast med en offert, ring oss direkt på 08-12 44 25 55.


Våra dataexperter tar sig tid för att förstå dina behov, målgrupp och kampanjer. Baserat på dessa insikter kan vi ta fram en väldigt specifik telefonlista till dig.

Vi ger dig ett kostnadsförslag helt gratis med antal och pris inom 24 timmar. Vid förfrågan så kan vi ofta ta fram 10 kontakter gratis åt dig. Baserat på din feedback så kan vi justera urvalet så att vi hittar exakt rätt målgrupp för din kampanj.

När allt känns bra så levererar vi den skräddarsydda telefonlistan med NIX'ade nummer till dig i Excel format ofta redan inom 24 timmar så att du kan börja bearbeta din nya målgrupp. Observera att det i vissa fall kan ta längre tid och tiden för just din leverans anges i samband med respektive offert.

Du kommer att vara i gott sällskap