Om BizWell Sweden AB

BizWell Sweden AB levererar affärsdata till företag, myndigheter och organisationer i Sverige och internationellt. Vi har tillgång till affärsdata i över 100 länder. Vad sägs om över 112 miljoner telefonnummer till företag, 350 miljoner affärskontakter, 53 miljoner mailadresser och mediekanaler med över 502 miljoner potentiella leads? BizWell är din källa till affärsdatan som genererar fler och bättre affärer.

Från Solna ut i världen med huvudkontoret i Stockholm.

2009 var året som BizWell grundades. Endast ett par företag kunde leverera den specifika information som företaget behövde och prissättningen var därefter. Där och då föddes idén till att starta ett företag som kunde leverera affärsdata av högsta kvalité utifrån målgruppsurval med extrem precision och det har vi gjort sedan dess.

Vi har haft förmånen att samarbeta med några av Sveriges största och mest kända varumärken, myndigheter och organisationer, men hjälper även hundratals mindre företag att generera fler och bättre affärer i form av att hitta nya prospekts till dem.

Inget projekt är för stort eller litet och vi brinner för att hitta rätt lösning till dig inom ramen av dina önskemål, mål och budget.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller kom förbi på en kopp kaffe och brainstorming kring ditt projekt.

Lite av vad vi gör

Mailadresser till Företag
Här kan vi selektera på bl.a. land, bransch (sni/sic koder), geografi, omsättning, antal anställda och över 500 titlar på beslutsfattare om så önskas. Be oss om en gratis offert gällande uppdaterade mailadresser till företag redan idag via formuläret på sidan.

Telefonlistor

Här kan vi välja ut din målgrupp på en mängd olika parametrar, bl.a. geografi, ålder, inkomst, fastighetsinnehav, mm.

Självklart är alla telefonlistor till privatpersoner NIX’ade så att ni inte ringer till människor som inte vill motta samtal. Har du några frågor när det gäller att köpa telefonlistor till privatpersoner eller företag så tveka inte att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation kring just era behov via formuläret på sidan.

Leads
Har du behov av att få in nya leads till din säljorganisation varje dag, varje vecka eller kanske för ett specifikt projekt? BizWell kan leverera leads för de flesta behov. Vi söker en förståelse för er affärsmodell, era mål och er målgrupp. Därefter utformar vi en kampanj baserat på dessa insikter där målsättningen är att vaska fram så många relevanta leads som möjligt. Sedan sjösätter vi kampanjen, övervakar resultaten, optimerar vid behov och har nära kontakt med er hela tiden för att säkerställa att de leads vi levererar faktiskt resulterar i affärer åt er.

Har ni frågor om att köpa leads? Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation kring just era behov via formuläret på sidan.

Flexibilitet
Vi är ett flexibelt företag med korta ledtider och alltid sugna på att sätta tänderna i nytänkande projekt. Har du pratat med andra företag och gått bet så kanske BizWell är partnern för dig? Hör av dig redan idag så kan vi sätta oss ner och se om vi kan hitta en lösning.

Företagsuppgifter
BizWell Sweden AB
Vasagatan 10
111 20 Stockholm
SWEDEN

Org.no: 556976-1207
VAT.no: SE556976120701

Varför ska du köpa adresser till företag från BizWell?

  • Global räckvidd, oslagbar lokal data
  • GDPR säkrad data som du kan lita på
  • Leverans inom 24 timmar
  • Våra kunder ger oss 5.0 av 5.0 i omdöme på Google

Få en gratis offert

Beskriv ditt behov så detaljerat som möjligt så återkommer vi till dig snarast med en offert eller ring oss direkt på 08-12 44 25 55.


Du kommer att vara i gott sällskap