Internationella företagsregister

Vill du nå företag i utlandet? Kanske ska ni expandera er verksamhet till något land och behöver hitta nya kunder eller samarbetspartners? Våra databaser uppdateras dagligen via lokala myndigheter i över 100 länder så att din data alltid håller högsta kvalité när det är dags att använda den.

Nå din målgrupp med stor precision med kvalitetssäkrade adresser i utlandet.

När du vill köpa adresser till företag i utlandet så finns det några viktiga saker att tänka på. Det viktigaste är att adresserna måste vara uppdaterade och färska så att du inte spenderar pengar i onödan på felaktiga utskick. Vi uppdaterar våra företagsregister varje dag vilket innebär att den information som du beställer är av absolut högsta kvalitet.

Varje månad tillkommer över 600,000 nya företag i våra databaser. Lägg inte dagar och veckor på att försöka ta fram adresser till företag själv! Köp istället ett färdigt företagsregister från BizWell med adresser i utlandet och kom igång med din kampanj omgående.

Hur går jag till väga?

Väldigt enkelt. Du vet bäst vad ni behöver så kontakta oss med dina önskemål så tar vi fram en antalsberäkning och ett kostnadsförslag utifrån detta. Därefter kan du välja att köpa hela eller delar av registret. Självklart föreligger inget köptvång.

Världen finns ett knapptryck bort
Om du har en enkel förfrågan så kan du med fördel använda formuläret här på sidan för att skicka in din förfrågan. Om du har en mer specific förfrågan så rekommenderar vi dig att använda vårt verktyg här där du kan specificera din förfrågan utifrån en mängd olika parametrar.

Varför ska du köpa adresser till företag i utlandet från BizWell?

  • Global räckvidd, oslagbar lokal data
  • GDPR säkrad data som du kan lita på
  • Leverans inom 24 timmar
  • Våra kunder ger oss 5.0 av 5.0 i omdöme på Google

Få en gratis offert

Beskriv ditt behov så detaljerat som möjligt så återkommer vi till dig snarast med en offert eller ring oss direkt på 08-12 44 25 55.


Håll din företagsdatabas i toppskick. Låt oss uppdatera och komplettera din företagsdatabas med uppgifter som saknas, blivit inaktuella eller helt enkelt är felaktiga.

Vi kan söka efter nya affärskontakter till dig i över 100 länder baserat på över 1500 parametrar, t.ex. bransch, storlek på företag, omsättning, specifik beslutsfattare mm.

Våra leveranser sker i excel eller .csv format enligt era önskemål så att ni enkelt kan importera datan till ert CRM system.

Du kommer att vara i gott sällskap