Marknadsundersökningar

Om du är ute efter att göra en digital marknadsundersökning så är BizWell den självklara partnern till dig. Vi har hjälpt företag med marknadsundersökningar i många år.

BizWell har tillgång till en enorm mängd data vilket möjliggör snabba, effektiva och tillförlitliga digitala marknadsundersökningar med extrem precision.

BizWell har stor erfarenhet av att skräddarsy digitala undersökningar efter våra kunders krav och önskemål. Det gäller analyser av problemställningar, frågeformulering, fastställande av undersöknings- och målgrupper, data- och resultatanalyser med mera.

BizWell genomför marknadsundersökningar, personal-, kund- och ägarundersökningar m.m. Vi gör ofta specialundersökningar åt våra kunder vars önskemål ställer särskilda krav på problemidentifiering, val av målgrupp, kvalitet eller analys.

Hur går jag till väga?

Väldigt enkelt. Du vet bäst vad ni behöver så kontakta oss med dina önskemål så tar vi fram ett förslag och ett kostnadsförslag utifrån detta. Självklart föreligger inget köptvång.

Världen finns ett knapptryck bort

Vi har tillgång till affärsdata i över 100 länder och ger dig gärna rådgivning och idéer om hur vi skulle kunna ta fram bästa möjliga data till er baserat på era mål och er budget.

Varför ska du låta BizWell genomföra din marknadsundersökning?

  • Global räckvidd, oslagbar lokal data
  • GDPR säkrad data som du kan lita på
  • Leverans inom 24 timmar
  • Våra kunder ger oss 5.0 av 5.0 i omdöme på Google

Få en gratis offert

Beskriv ditt behov så detaljerat som möjligt så återkommer vi till dig snarast med en offert eller ring oss direkt på 08-12 44 25 55.


Du kommer att vara i gott sällskap