Köpa leads

Att köpa leads som genererar affärer är ett av de bästa sätten att få fart på en säljorganisation och höja moralen hos din säljkår. Ge dina säljare förutsättningarna att lyckas genom att förse dem med färska leads, gärna dagligen.

Lead generation av högsta kvalité ger ditt företag förutsättningarna att lyckas.

Många företag säljer leads, eller rättare sagt kundkontakter som på ett eller annat sätt har visat något slags intresse för det som ni har att erbjuda. Kvalitén på dessa leads varierar kraftig beroende på hur mycket arbete man lagt ner på att identifiera målgruppen, vilka frågor som ställts och hur mycket information man samlat in för varje s.k. lead.

Några saker som kan vara viktiga att tänka på när man ska köpa leads är att man för det första är så specifik som möjligt när det gäller målgruppen. Vem vill man nå egentligen? För det andra så behöver man ha resurser på plats som kan bearbeta de leads som kommer in, gärna så fort som möjligt eftersom tiden för återkoppling är en viktig aspekt när det gäller att konvertera leads till betalande kunder. Det tredje som är viktigt att tänka på är att göra en utvärdering på de köpta leadsen. Vilken ROI fick man om man räknar in både kostnaden av köpta leads och arbetsinsatserna? Nådde man rätt målgrupp eller har det kommit fram information som man kan använda för att modifiera leads kampanjen för att få ännu bättre resultat? Vilka lärdomar kan vi ta med oss från detta?

Att köpa leads är onekligen en bra affär under förutsättning att förarbetet, kampanjen och den efterföljande säljprocessen är väl genomarbetad.

Dra fördel av våra marknadsledande databaser och kanaler

Vi tar fram data av högsta kvalité för att ni ska få så bra leads som möjligt. Våra ständigt växande databaser verifieras och uppdateras hela tiden och följer såklart GDPR. Data du kan lita på helt enkelt.

Specialister på leadsgenerering
Vårt jobb är så mycket mer än att förse er med data av högsta kvalité. Vi ser oss själva som en sparring partner som verkligen förstår sig på internationell data, lokala lagar, regler och utmaningar. Vi tar med oss en global räckvidd och lokal expertis till förhandlingsbordet och hjälper er gärna med all vår kunskap för att ni ska få så bra resultat som möjligt av vårt samarbete.

Betala bara för kvalificerade leads
Du betalar bara för resultat! Inga uppläggningsavgifter eller liknande. Kostnaden per lead bestäms av det totala upplägget men kan kort sammanfattas i följande: Hur stor målgruppen är, hur svår den är att nå, vilket ”djup” av information ni vill ha fram för att acceptera ett lead samt vilken data ni vill ha per lead. Enkla leads kan kosta alltifrån tio kronor per lead upp till hundratals kronor för mer avancerade leadskampanjer. Första steget blir således att vi bokar in ett förutsättningslöst telefonmöte där ni berättar mer om era behov och önskemål för oss. Varmt välkommen!

Varför ska du köpa leads från BizWell?

  • Du betalar bara för resultat
  • Global räckvidd
  • GDPR säkrad data
  • Våra kunder ger oss 5.0 av 5.0 i omdöme på Google

Få en gratis offert

Beskriv ditt behov så detaljerat som möjligt så återkommer vi till dig snarast med en offert eller ring oss direkt på 08-12 44 25 55.


Så här går det till att köpa leads av BizWell

Våra experter tar sig tid att förstå er affärsmodell, målgrupp och kampanjer. Ert behov är vårt viktigaste ledmärke.

Baserat på de insikter vi fått och vår erfarenhet så skräddarsyr vi kampanjer med målsättningen att vaska fram så relevanta leads som möjligt. Vi tar fram alltifrån landningssidor till texter för e-post kampanjer, design och texter för annonser samt relevanta frågeställningar som vi sedan kör i de olika kanaler som vi har tillgång till.

En effektiv leads kampanj kan bestå av alltifrån mailutskick, sociala medier, displayannonser etc. Vi övervakar resultaten och optimerar kampanjerna för att få in så många relevanta leads som möjligt till er. Leads levereras dagligen eller veckovis beroende på era önskemål.

Vi levererar varma leads. Nu är det upp till er säljavdelning att ro i hamn affären.

Du kommer att vara i gott sällskap